Zaglavna 12 2023

 

 Докладът за ОВОС и приложенията към него ще бъдат на разположение на заинтересованите лица и на интернет сайта МОСВ - www.moew.government.bg, на интернет сайта на ИАППД https://www.appd-bg.org/events/news и всеки работен ден в администрацията на посочените кметства и общини и офиса на Възложителя на адрес гр. Русе, ул. Славянска 6, от 10 часа до 16.00 часа.

  Писмени становища могат да се предоставят на обявените по-горе места, където е осигурен достъп до доклада за ОВОС и приложенията към него и на адреса на Възложителя – ИАППД гр. Русе, ул. Славянска 6, всеки работен ден от 10 часа до 16.00 часа или на срещите за обществено обсъждане.

За контакти по общественото обсъждане от страна на възложителя:

Божидар Янков – Главен секретар на ИАППД, Телефон: (+359)82298035; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Доклад по ОС и ОВОС по проект FAST DANUBE

Доклад за оценка на въздействието върху околната среда и Доклад за оценка степента на въздействие на инвестиционно предложение „Подобряване на условията за навигация в общия българо-румънски участък на р. Дунав“ (Rev.2, декември 2023), с възложител ИА „Проучване и поддържане на река Дунав“ за българския участък от реката може да откриете тук:

https://dox.abv.bg/download?id=1dc4d8b404

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт

                                                                                                
            Всички права запазени ©  2016-2020 Община Главиница.  |   Защита на лични данни
(Privacy policy)
  |   Бисквитки (Cookies)  |   Стар сайт          Вход.