• Начало
  • НОВИНИ
  • МИГ "Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа" - ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПАКЕТ ОТ ДОКУМЕНТИ ПО МЯРКА 1.7. "Приспособяване на работниците и предприемачите към промените, въвеждане на социални и нетехнологични иновации в предприятията"

 

 logo mig 19.4

 

  ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПАКЕТ ОТ ДОКУМЕНТИ ПО МЯРКА 1.7. "Приспособяване на работниците и предприемачите към промените, въвеждане на социални и  нетехнологични иновации в предприятията" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г.

          Във връзка с предстоящия прием през 2019 г. на проектни предложения към Стратегията за ВОМР на „МИГ Главиница-Ситово Крайдунавска Добруджа“  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ  по мярка  1.7. "Приспособяване на работниците и предприемачите към промените, въвеждане на социални и  нетехнологични иновации в предприятията" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г., публикуваме за обществено обсъждане със заинтересовани лица:

  Проект на пакет документи по мярка 1.7.

Вашите предложения за изменения и допълнения към Пакета от документи, моля изпращайте в писмен вид на                   e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

           Срок за предложения  и становища  от заинтересовани лица е до:16.07.2019 г.

         Направените предложения ще бъдат взети предвид при формирането на окончателния вариант на Пакета от документи за кандидатстване, които ще бъдат качени в ИСУН като част от Процедурата за прием на проектни предложения. Пакета от документи и образците ще бъдат публикувани на настоящия сайт.

 

 https://www.mig.glavinitsa-sitovo.org/bg/m-obiavi-bg/187-1-7.html

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт

                                                                                                
            Всички права запазени ©  2016-2020 Община Главиница.  |   Защита на лични данни
(Privacy policy)
  |   Бисквитки (Cookies)  |   Стар сайт          Вход.