ОУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ”  С. СТЕФАН КАРАДЖА - ДОМАКИН НА МОБИЛНОСТ ПО НП „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ”

 

  От 21 до 23 юни 2021 г. в ОУ „Отец Паисий” с. Стефан Караджа пристигнаха учители и ученици от партньорските училища по НП „Иновации в действие” – Второ ОУ „Васил Левски” гр.  Костинброд, което е иновативно училище и ОУ „Христо Смирненски” гр. Пазарджик, което не е иновативно, но прилага иновации в образователния процес.

  От 30 май до 2 юни ученици и учители от ОУ „Отец Паисий” гостуваха на Второ ОУ „Васил Левски” в Костинброд и се запознаха с тяхната иновация и иновативни методи на преподаване.

  При посрещането на гостите и представянето на иновациите присъстваха представители на Община Главиница – обл. Силистра. Госпожа Иванка Сярова зам.-кмет на Община Главиница - „Социални дейности и образование” поздрави участниците в мобилността и им поднесе подаръци от името на кмета на Община Главиница – г-н  Неждет Джевдет. Специални подаръци бяха поднесени и за кметовете на гр. Костинброд и гр. Пазарджик и директорите на партниращите училища.

  По време на мобилността се проведоха много и разнообразни дейности, в които се включиха всички партньори. Участниците представиха презентации за своите иновации, училища и родни места.

  Дейностите от мобилността по НП „Иновации в действие” бяха наблюдавани от госпожа Ивелина Петрова, старши експерт в РУО – Силистра, която даде отлична оценка за събитието.

01 24 06

 

 

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт

                                                                                                
            Всички права запазени ©  2016-2020 Община Главиница.  |   Защита на лични данни
(Privacy policy)
  |   Бисквитки (Cookies)  |   Стар сайт          Вход.