• Начало
  • БЮДЖЕТ
  • ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2022Г.

 

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2022Г.

 

         На основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и разпоредбите на чл.30 от Наредба №26 за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне , приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Главиница

  КМЕТА НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА Г-Н НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ

  КАНИ

  обществеността на

 ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА ЗА 2022Г

 

Уважаеми съграждани,

   Бюджетът на Община Главиница е основния финансов план на общината, свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и други.

   Обсъждането ще се проведе на 29.03.2022г. (вторник) от 17.00 часа в заседателната зала на общината - гр.Главиница, ул.”Витоша” №44, етаж ІV, при стриктно спазване на всички въведени противоепидемични мерки на територията на Република България със заповед на министъра на здравеопазването.

   Мнението на всички Вас - граждани, общински съветници, кметове на кметства, ръководители, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надявам да присъствате.

   Вашите предложения, мнения и препоръки може да представите писмено в деловодството на Община Главиница или на електронната поща на Община Главиница Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 13.00 часа на 28 март 2022г.

   За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от Кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет.

 Проект за Бюджет на Община Главиница за 2022 година e публикуван на интернет страницата на общината:  www.glavinitsa.bg.

 

Неждет Джевдет

Кмет на община Главиница

 

 

Печат

Полезна информация

ТУРИЗЪМ

  • Забележителности
  • Места за настаняване и хранене
  • Програма за развитие на Туризма

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

Адрес

Данни за контакт

Карта на Община Главиница

karta na obshtina glavinitsa

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Адрес

Данни за контакт

                                                                                                
            Всички права запазени ©  2016-2020 Община Главиница.  |   Защита на лични данни
(Privacy policy)
  |   Бисквитки (Cookies)  |   Стар сайт          Вход.