Написано от Админ на .

 

ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА БЮДЖЕТ 2020Г

 

Кметът на Община Главиница г-н Неждет Джевдет

на основание чл.84, ал.6 от Закона за публичните финанси и разпоредбите на чл.30 от  Наредба №26  за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и  за съставяне , приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Главиница

КАНИ

обществеността на

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА БЮДЖЕТ 2020Г

 

         Уважаеми съграждани,

Публичното обсъждане на проект на бюджет за 2020г. ще се състои на 16.01.2020г. /четвъртък/ от 17.00 часа в заседателната зала на общината - гр.Главиница, ул.”Витоша” №44, етаж ІV.

Вашите мнения, препоръки и предложения може да направите писмено в деловодството на общината или на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от Кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет.

Проект на Бюджета на Община Главиница за 2020 година ще бъде публикуван на интернет страницата на общината:  www.glavinitsa.bg.

Неждет Джевдет

Кмет на община Главиница

 

 

Печат